Besök & SNÖ!

 
Nej men hej, imorse vaknade man upp till att det snöade! Äntligen säger jag! Jag håller på att bli tokig av allt regn och mörker, jag trodde ärligt jag höll på att bli knäckt igår. Sover men är ändå trött, så jag blev verkligen glad imorse när jag såg att det snöade ute ☃️ Hoppas det stannar över första advent, men gärna hela december så man får känna att det är vinter på riktigt! Dessutom har solen varit framme och det såg så fantastiskt ut, givetvis är man fast på kontoret så fick njuta av att se ut genom fönstret. Däremot så är det fortfarande blå himmel nu även om det börjar bli mörkt igen.
 
Mögel på backen imorse hemma, hoppas det kommit mer!
 
I helgen skulle jag provat fler brudklänningar, men eftersom jag hittade min förra helgen när jag provade i Jönköping så avbokade jag den tiden. Däremot kommer en kompis upp ändå över helgen och hälsar på, det blir någon form av bröllopsrelaterat ändå! Men imorgon tänker jag vi ska börja med att gå på julmarknad på Skansen. Jag har bott i Stokcholm sen 2013, men jag har aldrigt varit på skansen, haha! Så tänkte det kunde vara mysigt att åka dit imorgon med min kompis och sedan sambons syster. Hoppas snön (eller att det kommer mer!) ligger kvar och att det blir lite solsken, så man kan gå runt och mysa ordentligt.
 
Förutom julmarknad ska jag på jakt efter en ny förlovningsring då den jag har nu inte kommer att matcha med min vigselring. Jag vill gärna ha båda två, men den i titan är för det första för bred för att vigselringen ska få plats jämte. Man kan tycka båda är onödigt, men jag tycker det är fint att behålla förlovningsringen också. Tanken är en i silver, eventuellt med något mönster men inga ringar. Sen är tanken också att kolla lite efter halsband, armband och örhängen också. Jag har en förkärlek till SNÖ of Sweden så jag funderar på något från det märket, men sen gillar jag ju även pilgrim. Så många val man ska göra haha, men det kommer bli en mysig helt tror jag helt klart! 😍
 
Vad ska du hitta på i helgen?
Bröllop, Vardag | |
Upp