Dagbok för hälsan

 
Nej men hej, det är fredag och snart dags att ta helg och checka ut från jobbet för denna veckan. Ikväll händer inget speciellt, jag ska hoppa i mina myskläder så fort jag kommer hem och så ska jag och fästmannen göra ostfyllda hamburgare! Mums 🍔
 
I övrigt har vi ingenting planerat denna helgen, nästa samt helgen efter är fullbokade med möten och besök inför bröllopet nästa år. Så vi får passa på att såsa hemma i helgen i våra pyjamaser och göra så lite som möjligt. Dock skönt att det bara är en av helgerna som kommer bli på resande fot!
 
Jag köpte mig en skrivbok för ett tag sen och hade inte riktigt bestämt mig för vad jag skulle ha den till. Så slog mig tanken igår kväll att jag kanske kan dokumentera min hälsa i den fram till bröllopet nästa år, jag fick liksom inte riktigt feeling av att dela med mig av det här på bloggen. Vet inte hur många gånger jag börjat ett sådant inlägg och sen bara struntar i det, känns som något jag inte längre är intresserad av att dela med mig utav.
 
Så då får denna fredagen bli första dagen som jag skriver i den! Jag tänker att den ska bli som en "analog" dagbok (90 talet när jag skrev mängder med dagbok flashade förbi) där jag skriver om min hälsa. Jag känner nämligen frustration dagligen över min kropp och träning, men jag vill inte skriva om det här på bloggen längre. Kände ganska direkt att det var väldigt skönt att skriva av mig i den här boken istället, jag kan vara mer rå och behöver inte tänka på hur jag skriver och yttrar mig för alla ute på internet. Jag trodde jag ville dela med mig på bloggen när jag skapade den, men det vill jag inte längre.. life changes etc. 🤷🏻‍♀️
 
Vi får se om det här fungerar eller inte, får försöka uppdatera er om en månad eller så ifall jag skrivit något i den eller om jag lade allt på hyllan!
Intressen, Vardag | |
#1 - - Hanna Karlsson:

Tycker det låter klokt att skriva för dig själv kring din hälsa om det inte känns bra att skriva offentligt. Vissa grejer vill man ju hålla privat. :-)

Svar: Lite så ja =) Jag försöker dessutom gräva lite djupare inom mig för att försöka luska ut varför jag gör vissa saker och det känns som det hör bäst hemma i en privat dagbok!
juliflickan.se

Upp