Koreanska hudvårdsprodukter

 
Efter att jag fyllde trettio förra året så har jag blivit helt förälskad i koreansk hudvård. Jag fick nämligen present kit i födelsedagspresent och är hooked sedan dess. Har provat lite olika märken det senaste året men har ett märke som jag fastnat för lite extra. Innan jag började testa koreanska produkter så brydde jag mig inte så mycket om hudvård eller lade något vidare engagemang i det hela. Vet inte om det var bra eller dåligt, jag har inte känt behovet av att använda massa krämer i ansiktet eller liknande.
 
I dagsläget använder jag mer eller mindre enbart produkter från Laneige både när det kommer till dagkräm och nattkräm. Däremot är seriumet jag använder för natt från It's Skin då jag fick det i födelsedagspresent i somras och hittills är jag nöjd! Jag beställde även en rengöring från Laneige nu senast som jag håller på att prova, hittills väldigt bra :)
 
Produkterna jag använder för dag-rutinen. En toner, emulsion-kräm samt serium. Jag använder också en ögonkräm, men den glömde jag givetvis fota haha.
 
Jag har velat prova dessa produkter från Laneige (har några till på min lista i samma serie) och fick dessa två av sambons kusin härom veckan. Jag har precis provat de så än kan jag inte riktigt uttala mig om hur de verkar, men jag är nöjd än så länge! Seriumet har jag använt sedan i somras då det var en födelsedagspresent och jag tycker det fungerar bra tillsammans med mina krämer som jag använder för natt.
 
Rengöring, nattkräm och ett serium som ska göra att sminket sitter bättre under en dag. Nattkrämen har jag använt tidigare och jag avgudar den, funkar så bra! Finns även en med lavendeldoft som också är lika amazing!
 
Tillsammans med nattkrämen ovan har jag även en ögonkräm, också från Laneige haha. Älskar de båda och de fungerar så himla bra med min hy. Jag har även bett fästmannens kusin köpa nattkrämen fast Lavendel när hon besöker Sydkorea nu i november! Rengöringen är ny, den påminner om en annan jag testat från The Face Shop. Båda är riktigt bra och jag tycker denna från Laneige verkligen rengör på djupet och har inga problem med "rester" av smink etc. En annan sak jag ville prova nu när jag beställde senast var ett serium som ska göra att sminket sitter bättre. Jag har inte testat den jättemycket (sminkar mig sällan till jobbet) så jag kan inte uttala mig riktigt än :)
Intressen, Koreanskt, Vardag | |
Upp