November & mycket roligt på gång!

 
Nej men hej, dags för en ny vecka. Jag kände mig tacksam imorse över livet, när jag var på väg till jobbet så kände jag liksom en sådan tacksamhet. Det var faktiskt en fruktansvärt mysig och härlig känsla.
 
Vi är redan inne i november och jag ser så fram emot denna månaden! Jag tänkte först att jag inte har så mycket planerat, men vi har två helger uppbokade. Jag ska prova klänningar, en gång i Jönköping och sedan en gång till i Stockholm. Vi ska även åka och ha möte med de som äger festlokalen vi vill boka till bröllopet. Hoppas det går i lås innan årskiftet, då kommer en stor jävla sten lättas från mitt bröst och vi kan fortsätta planera med fullt ös. Ser fram emot de två helgerna, kommer bli så roligt!
 
Morgonkaffe & frost på backen bland löven

I förra veckan började jag och fästmannen med nya rutiner. Vi är båda väldigt morgontrötta och jag framförallt har svårt att ta mig ur sängen på morgonen. Detta resulterar i att jag kommer till kontoret senare, dock inom min flex så no problem etc, men jag får ju sitta längre än alla andra. Dvs så kommer jag hem mycket senare än om jag är här innan 8 eller runt 8 på morgonen. Så jag laddade ner en app till min telefon som ska hjälpa en att få bättre sömn. Än så länge inget mirakel, men jag måste erkänna att den gör det så mycket enklare att komma upp på morgonen. Ringtonen är mycket mjukare än ALLA alarm jag någonsin haft. Så hela förra veckan var jag på jobbet senast 08.00 och det var så skönt att kunna gå hem halv fem.. sen är jag ju fortfarande äckligt trött men jag intalar mig att det kommer vara "gone" när vi gjort detta i en månad, haha.
 
Appen heter Sleep Cycle och ser över hur du sover, om du sover djupt, o du vaknar och om du snarkar. Jag snittar enligt den lite över 6h sömn varje natt, kanske skulle behöva mer för att inte vara så trött som jag är. Men vi kommer båda upp senast 06:30 sedan förra veckan, imorse var det kämpigt efter en helg med lite för mycket gaming haha. That's the life of a gamer..
 
Hur har börjat på november varit för er?
Vardag | |
Upp