Omtenta & smålandstripp

 
Nej men hej, den här veckan har jag förbjudit mig att sitta vid datorn på kvällarna och enbart suttit med japanskan inför omtentan som jag ska göra ikväll. Grammatik är verkligen inte min starka sida, så det är verkligen det jag är mest orolig för. Ord är lite enklare men ibland får man ju verkligen en sån brain fart att man inte kommer på det förrän man lämnat in! Men ikväll ska jag sitta och göra den, för imorgon stänger hon tentan och jag hoppas 3 dagars plugg kommer räcka. 
Glosor och öva på nummer samt klocka! Hoppas det går vägen nu 🎌
 
När vi ändå är inne på Japan, så är min kollega där nu på semester. Hon skickade mig en bild häromdagen på en butik hon var förbi och frågade om jag ville ha något:
 
Jag svarade hela butiken?!  Haha, alltså jag dog typ en smula. Har varit Sailor Moon fan sen jag var liten och älskar fortfarande serien. Går inte se den för många gånger om ni frågar mig, men smaken är som baken delad 😎 Förhoppningsvis blir ju bröllopsresan Japan så jag planerar besöka butiken själv då, men ett fodral till telefonen var kollegan snäll och inhandlade åt mig i alla fall! Vilket var väldigt snällt av henne, jag bad henne även om munskydd om hon vill/känner/hinner lägga tid på att leta upp det.
 
Helgen är fullbokad, ska åka hem till Småland och umgås med nära och kära. På lördag ska jag prova brudklänningar med min mamma och en kompis, sen blir det kanske en liten runda på stan och på kvällen är det middag hemma hos en kompis. Sen på söndag innan hemfärd så blir det möte med tjejen som äger lokalen vi vill hyra för vårt bröllop. Hoppas även kunna klämma in att ta en kaffe med fotografen. Allt på en gång när man ändå är nere, men det ska bli mysigt! Ser fram emot att prova fler brudklänningar 👰🏻🤵🏻
Intressen, Japanskt, Vardag | |
Upp