Overklig känsla helt klart

 
Nej men hej, jag ville bara dela med mig av min första provning av brudklänningar. I oktober var jag hos Lillys i Stockholm med tre vänner och provade mina allra första klänningar. Sådan sjuk känsla, men det var så jäkla roligt och vilken fin dag jag fick med tre fantastiska vänner 👰🏼
 
Det jag oroade mest inför den här dagen var att jag inte skulle komma i en enda klänning, var grovt nervös att ingen skulle gå att sy ordning för att passa min kropp. Såklart är det inte så, men jag har varit så osäker i min kropp i så många år att jag var skraj att hon skulle få stå och hålla i varje klänning hon hade tagit fram. Men jag kom i de, vissa för små men vissa för stora!
 
 
Vilken upplevelse det är alltså, jag var helt överväldigad och saknade ord. Det var sådan konstig känsla att stå där och prova klänningar, nog för att jag alltid drömt om att gifta mig men det känns ändå så overkligt. Jag har två till provningar inbokade, en i Jönköping nu när jag åker ner nästa helg och sedan även helgen efter men den är i Stokcholm. I Jönköping för jag vill att mamma ska få vara med i processen och i Stockholm igen för att även svärmor ska få vara delaktig ❤️
 
Jag var helt inne på att jag skulle älska chiffong och det gjorde jag, men när jag provade satinklänningen och den i spets så vart jag överraskad. Jag tyckte om båda! på olika sätt men ändå, det trodde jag verkligen inte. Jag har i flera år kollat på chiffong klänningar och alltid föreställt mig att det ska vara en sådan, men nu vet jag inte haha. Det är ju det här som är så kul! Man måste våga gå utanför sin komfortzon.
 
 
Spetskläningen var min favorit, sista exemplaret också givetvis, men jag kunde inte säga ja till den. Vet inte om det var för att jag var så överväldigad av hela upplevelsen, men också för att det inte kändes riktigt 100%. Komiskt nog var den ju också nedsatt till hälften av utgångspriset, men jag vill inte köpa en klänning bara för att prislappen lockar trots att pris kommer väl spela roll lite. Det som var väldigt bra var att tjejen som hjälpte mig inte sa några priser på de klänningar som hon lät mig prova och det är jag så tacksam över för även om det är en viktig grej så ska det inte vara den tyngsta punkten över valet av en klänning.
 
Kul dag och nu ser jag fram emot mina två andra provningar!
Bröllop | |
#1 - - Emelie:

Så vacker! 💕

Svar: Tack så mycket! :D
juliflickan.se

Upp