Bröllop 2020

 
Vi började planeringen av vårat bröllop i början på augusti iår och jag har typ haft panik sedan dess, haha. Det ska bli väldigt roligt och jag ser fram emot den här resan, känns även tryggt att vi kom igång med planeringen över ett år innan. Det blir ett höstbröllop och i oktober, när hösten är som vackrast (hoppas vi i alla fall), vi gifter oss dessutom hemma i mina hemtrakter vilket värmer extra i mitt hjärta. Jag ser verkligen fram emot det här!
 
Jag är ingen ordningssam människa, för fem öre, så det första jag gjorde var att skriva ut en check-lista som jag kan följa och pricka av allt som behöver göras och bestämmas. Utan den skulle det vara kaos, men som tur är min fästman den mer logiska och tänker på ett helt annat sätt än mig (inte alltid positivt haha) så jag tror det kommer gå hur bra som helst!
Vi bestämde ganska omgående att vi ska sitta ner tillsammans varje söndag 1-2h och planera vad som ska göras under varje vecka. Tips från en annan som planerat sitt bröllop och jag tror det kommer fungera väldigt bra för oss att ha det uplägget. Min sambo vill inte sitta 1.2h varje dag, jag tycker ju att det kanske är lite roligare än honom xD
 
Det känns som vi i dagsläget ligger bra till, vi har checkat av allt förutom en punkt på första "blocket". Kyrkan och vigseln är bokat, det var nog det första jag gjorde. Sen har vi skickat iväg att vi godkänner deras riktlinjer. Färgtemat är bestämt också, vi har satt en budget för hela kalaset och sen gjort flera utkast på gästlistan samt ett tak på antal gäster. Det här gjorde vi nog klart innan vi ens var halvvägs in i september tror jag. Skönt! Det sista vi har på första "blocket" är att boka festlokalen, men det ser ljust ut. Vi har möte me de i slutet på november och därefter hoppas jag att det går i lås!
 
Jag har redan kommit in på andra "blocket" och börjat kryssa av saker där. Känner mig ganska bekväm i dagsläget, vilket är en lättnad. Vi har även börjat fråga de vi vill ha som följe, jag har skickat efter save the date kort. Dessutom såg jag till att skaffa en bröllopspärm för att kunna samla alla papper och viktiga saker runt bröllopet. Det har varit till stor hjälp! sen väldigt roligt också att sitta och pyssla med en dedikerad pärm där man kan samla all inspiration.
 
Kommer verkligen bli ett intressant år!
Bröllop | | Kommentera |
Upp