tisdag, augusti 25e, 2020

 
Äntligen ny vecka, eller?! 🤦🏻‍♀️
 
Jag var seg hela gårdagen och även idag efter helgen, kanske har med att jag gick upp 04:30 i lördags för att åka till Linköping och klippa mig. Men vad gör man inte för att träffa sin favorit frisör igen som äntligen börjat jobba efter sin ledighet! Jag är så himla glad alltså! Och jag skulle aldrig byta henne mot någon annan, jag åker mer än gärna till Linköping för ett besök hos henne.
 
Nu är det ny vecka, idag känns det nästan som lite höstväder. Det blåser ganska kallt ute och nu började det även regna också. Jag har haft en väligt mysig sommar och jag tycker ändå vi haft bra väder, juli var lite kallt dock kanske. Jag skulle vilja uppgradera min garderob inför hösten, men måste tygla mig och använda det jag faktiskt har hemma. Behöver spara så mycket vi kan till nästa års bröllop, så jag behöver hålla i pengarna ett år till. Men det är svårt och inte se förbi allt, alla influencers som tipsar om massa höstkläder etc. Jag följer förvisso bara två, men iom instagrams nya uppdatering ser jag skit jag inte ens följer bara för det baseras på de två ja följer. Nej nej, jag är inte alls bitter haha.
 
 
Det vart som sagt en tripp ner till Linköping och fixa frisyren, blev ljust och med en touch av rosa! Så fint, känner mig lite som en karamell hihi. Det var lugnt både på tåget till och från Linköping, inte många ute och reste antar att det har med att folk börjat jobba igen nu efter semestern. Det känns ju dock inte som man börjat jobba riktigt eftersom man fortfarande jobbar hemma. Hoppas jag kommer kunna åka lite mer till kontoret i höst, på kontoret har de gjort markeringar i matsalen och vilka dörrar vi får använda som in och utgång. Bra det, men jag saknar verkligen att "the normal" men det kommer ju antagligen inte bli som vanligt igen efter denna pandemin.
 
Det kommer minst sagt bli en intressann höst.
 
Alexandra
Visa fler inlägg