onsdag, augusti 19e, 2020

 
Man behöver pyssla om & ta hand om sig själv 🧖🏻‍♀️
 
Jag har varit ganska så dålig på att ta hand om min hy, det var inte förrän jag fyllde 30 som jag faktiskt började bli intresserad. Jag har (tacksam till 1000) inte lidit av några direkta hudbesvär i tonåren och jag började använda smink ganska sent, jag sov hellre på morgonen haha. Jag använde bara mascara väldigt länge t.ex. medan andra i min ålder tyckte smink var jättekul, jag har fått mer intresse för det nu på äldre dar.
 
När jag iaf fyllde 30 för 2 år sen så fick jag lite tester av min fästmans syster i present, fick ett gäng olika koreanska produkter och efter det vart jag helt fast. Jag har blivit helt besatt i ansiktsmasker, morgon och kvällsprodukter numera. Jag har testat tre olika märken och favoriten är The Therapy från The Face Shop, det går dock inte att få tag i här i Sverige, men det gör mitt andra favoritmärke som är Laneige och sedan har jag även använt It's Skin en hel del som jag också tycker om. Hittills tycker jag att The Therapy är den som funkat bäst på mig, lagom parfymerad och tycker jag får ett mycket mer "glatt" ansikte om ni förstår. Jag ser betydligt piggare ut 🙇🏻‍♀️
 
Här har vi alla fall mina produkter jag använder varje morgon. Två krämer från The Therapy, en rengöring från The Face Shop, ögonkräm från Laneige och en toner från Whamisa som jag precis börjat testa. Från The Therapy är det ett serum och en emulusion kräm, de har jag använt innan och jag tycker de funkar riktigt bra på mig. Rengöringen (pumpen) är från The Face Shop och den har jag precis börjat testa men tycker den är väldigt smidig, jag tycker nämligen det är jobbigt att stå för mycket böjd över handfatet så denna funkar väldigt bra med att pumpa ut på en bomullspadd och sen gno runt med i ansiktet istället för att använda händerna. Den är dock väldigt rinnig, men den löddrar inte och det tycker jag är skönt.
 
Jag fick hem allt förutom ögonkrämen ganska nyligen, så jag har precis börjat testa. Jag får återkomma längre fram hur jag tycker att produkterna fungerar. Ögonkrämen har jag dock använt ett tag nu och tycker jag får lite minskad mörkhet under ögonen. Får se hur den går ihop med dessa produkter. I september ska jag beställa hem fler produkter från The Face Shop tänkte jag, ska bli spännande!
 
Har ni någon hudvårdsserie som ni tycker om? Koreansk också eller annat?
 
Alexandra