Kalas & träning inför Tjejmilen!

 
Nej men hej, det blev inget inlägg förra veckan. Åter igen en sådan där vecka jag hade kunnat ligga hemma och gömma mig under täcket. Usch vilken jobbig period jag är inne i nu, hoppas det bara beror på för lite ljus. Började med D-vitamin tabletter och hoppas det kommer göra det bättre, återstår att se dock! I helgen däremot har det varit fullt ös eftersom sambon fyllde 30år förra veckan! 🥳
 
Sambon fyllde 30 som sagt och i helgen bjöd vi över hans familj & släkt på kalas. Vi bjöd på snittar och lite choklad, blev faktiskt väldigt lyckat! Av mig och några i familjen samt släktingar så fick han en ny datorstol som han så länge önskat sig. Vi båda skulle behöva nya stolar, men nu när han ändå fyllde år så slog jag slag i saken och bestämde mig att det skulle bli en perfekt present. Sedan fick han lite blommor och så fick han manschettknappar av sin farmor som varit hans farfar, väldigt fina och han blev väldigt rörd. Jag tycker han ska ha de när vi gifter oss, en lite fin tanke till en person som tyvärr inte längre finns ❣️
 
Något jag tog tag i för två veckor sedan, löpningen! Jag har börjat jogga med kollegorna på torsdagar igen. I förra veckan var det solsken & naturen bjöd på sång, något jag verkligen behövde.
 
Jag har sedan 2 veckor tillbaka börjat jogga enbart och träna inför tjejmilen 2020! I slutet på augusti så gott om tid på mig att träna inför det loppet, vill försöka bättra på tiden från förra året 🏃🏼‍♀️ det är mitt enda mål! Får se om det blir jag, mamma, syster och ena moster som springer. Jag har ju även satt som mål att gå ner 10kg innan jag gifter mig i Oktober, startade på 108,9kg och i dagsläget ligger jag på 107,6kg så en bit kvar. Tar det dock lugnt och vill inte stressa fram en viktminskning, det kommer bara ge backfire. Jag var dock orolig att det skulle vara en pina att komma tillbaka till löpningen igen, men det har faktiskt gått över förväntan! Sen går det ju inte snabbt, men det är inte det viktigaste. Så länge jag kommer ut och joggar mellan 3-5km så kommer jag vara mer än nöjd.
 
Övrigt då, det är mycket plugg för min del men det är riktigt roligt! Känns som höstens kurs ändå gav mig en bra start i Japanskan. Jag håller på att öva katakana för fullt, hiragana känner jag mig hyffsad på men katakana är jag sämst haha. Denna kursen har dock känts mycket mer strukturerad än den jag gick i höstas och vi får prata så mycket mer, hon som håller i den har bra koll på chattverktyget och använder det väldigt bra. Vi pratar ju äldigt lite i stor grupp, utan det är mycket ut i smågrupper och prata med sina klasskompisar istället, tycker det är himla bra. Ligger efter lite med läsningen just nu så behöver ta tag i det denna veckan, har ett par sidor som ska man ska ha läst tills på onsdag också så behöver fokusera en del på plugget idag och imorgon.
 
Hoppas du haft en skön helg!
Vardag | |
Upp