Äntligen fredag & helg

 
Nej men hej, det är fredag och snart får vi ta helg igen! Den här veckan har gått ganska så fort, det känns förvisso som alla veckorna går fort nu. Jag har iaf fått en hel del gjort denna veckan både på jobbet & med saker som gäller bröllopet 👰🏻🤵🏻 Bland annat beställt dekorationer och bordsplaceringar, tror det kommer bli himla bra!
 
Annars då? Började min japanska kurs i onsdags, den är på 50% denna gången men på distans. Vi får se hur det kommer att gå men jag hoppas att höstens kurs ska gett mig lite förberedelse iaf. Jag har börjat preppa inför nästa veckas första riktiga lektion. Nu i onsdags gick vi bara igenom hur det fungerar och vad vi kan läsa vidare etc. Lät väldigt spännande och vi har även möjlighet att få vara utbytesstudent i Japan också om man läser ett år, hade vart så jäkla coolt! Men svårt för mig om jag inte tar tjänsteledigt och då kommer ju såklart nästa problem att försörja sig. Hade varit så jäkla roligt dock, men först och främst ska jag klara den här kursen. Det som är skönt med denna kursen är att jag inte behöver stressa hem i veckan, jag kunde nämligen välja en grupp som har föreläsning klockan 19.00 på kvällen, befrielse!
 
Förutom att plugga mycket i helgen så ska vi till sambons syster och äta koreanskt med henne och hennes kille på lördag! Vi ska laga maten tillsammans och sen hoppas jag att jag får med mig lite kimchi hem också 🇰🇷 Så det kommer lördagen bestå av, sen söndag är det städ & tvättdag hemma. Mycket annat blir det inte tror jag, har nämligen beredskap också så vi har inte planerat in något speciellt eftersom jag eventuellt måste jobba om något händer. Det hoppas jag inte, men man vet ju aldrig! Extra cash är det i alla fall och i och med det stundade bröllopet så är det ju mer än välkommet med extra pengar 😅
 
Avslutningsvis så blev jag glad efter träningen idag, sedan jag började med LCHF igen så har jag gått ner 2kg! Det har varit lite kämpigt eftersom jag fuskade så mycket under jul och nyår, men det blir enklare ju mer tiden går och största problemet har inte varit ris/pasta/potatis utan bröd och snacks typ. Jag försöker hitta andra saker, nu är det mycket LCHF dipp och gurkstänger som gäller men det kommer jag väl tröttna på snart haha.
Intressen, Japanskt, Vardag | |
Upp