Jul & Nyårsledighet till ända

 
 
Nej men hej, det är nu 2020! Ett år jag verkligen ser fram emot då jag ska gifta mig! Ser så fram emot det, däremot lite orolig för allt runt omkring och stressen har jag ju haft sedan augusti förra året haha. Det kommer gå bra, jag har fantastiska människor runt omkring mig så jag tror det kommer bli perfekt 👰🏻🤵🏻
 
Jul & nyår är förbi och vi kom hem från Linköping igår eftermiddag efter 1 veckas mys med sambons familj. Har ätit massa god mat och på tok för mycket julgodis, men nu är det tillbaka till vardagen och jag har återgått till strikare LCHF nu. Jag bestämde mig även för att sluta dricka pepsi fram till slutet på februari, prepare for the rage etc. Men i övrigt en väldigt mysig & fin jul samt nyår och nu lämnar vi 2019 och tiotalet bakom oss!
 
Lite besviken att jag inte lyckades fånga gårdagens fantastiska himmel, satt på tåget och när jag väl steg av var den ju borta såklart. Men jag får trösta mig med dagens bild från kontoret!
 
Och idag ringde klockan igen, dags att återgå till vardagen och arbetet igen. Sambon gick på beredskap idag och då kände jag att jag kan lika gärna börja jobba också. Förmiddagen gick åt att läsa mail och ta igen det som hänt under ledigheten. Sen har jag suttit och rensat lite ärenden och konfigurerat lite hårdvara, en mjukstart helt enkelt! Det var iaf väldigt skönt att komma hem till sin egna lägenhet igår och att sova i sin egna säng! GUH vad jag saknat min säng, borta bra men hemma är fasiken bäst.
 
Nyårslöften då? Det har jag inga, om inte att gifta sig räknas som ett haha. Okej kanske ett, det är att jag ska under 2020 hitta mig själv. Det räcker gott och väl faktiskt 🙏🏻
 
Har du några nyårslöften?
Vardag | |
#1 - - Hanna Karlsson:

Vad roligt att du ska gifta dig! Jag fotade aldrig den vackra himmelen som var häromdagen och det ångrar jag nu.... Jag som fotar allt annat liksom.... Jag har inga nyårslöften men däremot har jag satt upp mål för året inom olika områden.

Svar: Ja det ska bli spännande! :D Ser så fram emot det!
Spännande med mål! Tycker mål oftast är bättre än nyårslöften, då sätter man liksom en egen nivå på det och jag tycker iaf inte man känner samma press som ett löfte :) Hoppas du uppnår de och får ett bra 2020!
juliflickan.se

Upp