Sjukstuga

 
Nej men hej, det vart bara två dagars jobb förra veckan och sen blev jag hemma med världens förkylning torsdag och fredag. Under helgen har jag inte heller mått sådär jättebra så jag stannade även hemma idag för att verkligen bli helt frisk. Annars kommer jag aldrig bli av med den här förkylningen, men jag gillar inte att vara hemma för det finns ingen att prata med haha.
 
Förra veckan vart det inte många knop med andra ord, det var första hela veckan (typ) på jobbet också och vi fick en ny konsultkollega samt en praktikant som ska vara hos oss. Roligt med nya människor! Jag ska dessutom vara handledare, var ju bara typiskt att jag blev sjuk mitt i början. Helgen spenderade jag med att vila ut mig, jag skulle varit nere i skåne på lördagen på en babyshower för en nära tjejkompis men det blev ju inte av. Jag har haft så dåligt samvete hela helgen för det, men sitta 4h på tåg med feber går inte och inte så kul att smitta alla andra som skulle komma 🤧 I övrigt mycket soffpotatisläge för att återhämta mig & en del world of warcraft lvlning.
 
Nu skiner solen, en anledning till att det suger att vara sjuk. Jag kan inte gå ut! haha, men jag bjuder på bilder från första helgen i januari då solen sken med och jag mer eller mindre sprang ut på promenad för att få lite D-vitamin. Varit OLIDLIGT med lite solljus denna vintern..
 
 
 
Min favoritplats där vi bor 🥰
 
 
Så skönt att vi faktiskt går mot ljusare tider nu! Jag ser fram emot våren, tycker det är den bästa perioden på året när allt börjar slå ut och skogen vaknar till liv 🍄🌳 Hoppas det kommer mer sol nu, är så himla less på det här gråa vädret som vi haft mer eller mindre sedan november. Hade verkligen önskat att få lite snö, men den har lyst med sin frånvaro så länge nu att det inte behöver komma förrän nästa vinter typ.
Vardag | |
Upp