efterlängtad semester

 
Solen skiner, himlen är blå & det är äntligen varmt igen ☀️
 
Bara en dag kvar nu innan jag äntligen får gå på lite efterlängtad semester! Det ska bli så himla skönt att få vara lite ledig, jag ska ju dessutom passa på att börja övningsköra. Sambon bokade även han in sig på en handledarkurs nu nästa vecka, så förhoppningsvis kommer även han kunna börja övningsköra snart också. Så nu är det projektet äntligen påbörjat också vilket känns skönt, den här våren har vi mer än någonsin insett hur mycket det hade gjort om vi faktiskt hade haft körkort och ev. en bil. Man får ju en helt annan frihet, men ni som också bor i Stockholm kanske känner igen er att körkort är inget man alltid prioriterar. Vi har iaf inte känt av behovet förrän nu i våras, det blir nog inget bilköp men bara kunna hyra en bil kommer göra mycket!
 
 
Hoppas på sådana här magiska sommarkvällar nu under semestern 🌿
 
Inleder första semesterveckan med att fylla år, vi brukar alltid åka ut i skärgården när jag fyller år men det blir såklart inte så iår. Det blir att fira den hemma i Småland istället, först med familj och sedan kanske fika utomhus med några kompisar. Vi får helt enkelt se, jag har önskat mig lite saker men inte jättemycket. Får se helt enkelt! Jag har förutom cykel önskat mig lite annat som en ny väska och så, kanske skulle önska mig nya vandringskläder. Flera dagar kvar så än hinner jag nog fundera lite!
 
Det är som sagt sista rycket nu på jobbet innan jag ska gå hem på semester. Försöker få allting klart innan imorgon, har en uppdatering nu innan jag ska gå hem som jag hoppas kommer att gå bra. Sitter och väntar på att backupen ska gå klart, men sen så. Hoppas också hinna få lite återkoppling på andra saker så man inte behöver jobba för länge imorgon och stressa in i det sista. Sambon ska jobba inatt också och sen är han ledig imorgon, vissa har det bra hehe, jag är ifs glad över att jag inte behöver jobba nätter. Så roligt är det inte.
 
Alexandra
Visa fler inlägg