fredag, juli 10e, 2020

 
Solen skiner, himlen är blå. Vad det är skönt att leva då 🌤
 
Vi skulle egentligen just nu varit mitt uppe i bröllopsplaneringen och haft antagligen hur mycket som helst att göra. Men så kom en pandemi och för någon dag sen så beslutade vi oss för att skjuta fram vårt bröllop till nästa år istället. Så sjukt ledsen, vi skulle nämligen gift oss på vår 10års dag i oktober. Nu är det dock som det är och i slutändan så är datumet inte det viktigaste för oss, det viktigaste är att vi får fira med vänner och familj och att alla ska känna sig trygga. Vi har även en del i familjen som är i riskgruppen och så känns detta som enda rätta.
 
Bokat om kyrkan, så nya datumet är prel. bokat! Känns skönt 👰🏼🤵🏼 
 
Det positiva med det hela (försöker tänka positivt) är att jag kan börja om med planeringen! Även om vi redan har en del klart redan, så måste byte av datum göras. Jag beställde även en ny planeringsbok häromdagen också för jag vill på något sätt få planeringen fräsh och inte ha med stressen vi känt under hela våren i den gamla planeringen. Börjat grotta ner mig i ännu mer inspirationsbilder på dukning, buketter, håruppsättning, makeup och allt sådant också.
 
Jag beställde planeringsboken från personlig almanacka, jag gillar deras produkter, och i samma veva beställde jag även pennor och klistermärken! Den här gången går jag all in med att göra planeingen ännu roligare. Innan jag började med bullet journal beställde jag kallender från hemsidan varje år och skulle göra det igen om jag lägger bullet jorunal på hyllan. Hoppas den hinner komma innan jag åker iväg på semester nästa helg.
 
Så här blev den nya planeringsboken! (bild från personligalmenacka.se)
 
I början av veckan beställde jag också nya Save The Date kort, jag ville i och med flytten av bröllopet köra ny design och allt sådant. Hoppas få provkortet också innan semestern och ev. alla korten också. Vi har nämligen ombokat festlokalen också så jag kan skicka iväg de så snart de landar hemma i brevlådan. Sen har jag börjat kolla på nya inbjudningskort också och även på program och menyer etc. Den här gången ska jag gå all in!
 
Alexandra
#1 - - Anonym:

vad roligt! vi har inte fått boka om en, längtar tills vi har nytt datum

#2 - - Pauline:

vad roligt! vi har inte fått boka om en, längtar tills vi har nytt datum

Svar: Hoppas ni får boka om nart också! Vi hade redan reservdatum med festlokalen, så tacksam för det nu! :)
🌾 アレクサンドラ 🌾