måndag, juli 13e, 2020

 
Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder 🏃🏻‍♀️
 
Förra veckan tog jag en vilovecka från allt som hade med träning att göra, det var så mycket annat med attflytta bröllopet och boka om flera olika saker så jag var helt matt. Har några fler jag behöver få tag på innan allt är ombokat. Så jag har inte sprungit något sen jag var hemma i Småland, men idag hoppas jag få tummen ur och kan köra lite intervaller iaf!
 
För att peppa mig själv också så beställde jag lite nya träningskläder, behövde bland annat nya BHs och sen passade jag även på att klicka hem två par korta tights. Skönt om man slipper springa i långa ifall vädret är nice. Sen tycker jag det är ganska skönt att springa i korta även om det regnar, hehe.
 
Det blå sättet fanns även i rosa, men dessvärre fanns inte BHn i min storlek så då fick det bli settet till höger istället och jag är ändå väldigt nöjd! Jag älskar färg och den här typen av mönster 🍌 🥑
 
Tycker om Stronger, däremot är det bara BHna och deras byxor som jag köper. Jag tycker både linnen/jackor/tröjor är för korta och även om jag tar största storleken på dessa så kan jag antingen inte stänga pågrund av brösten eller så slutar tröjan precis under brösten. Förstår inte varför allt ska vara så kort i modellen, det gäller inte bara Stronger. Kollar jag andra märken så är det en trend att allt ska sluta under bysten. Jag hatar att visa min mage och därför får jag oftast dessvärre köpa ganska tråkiga träningskläder. Är jag den enda som har det problemet?
 
Vädret såg lovande ut imorse men nu är det grått och blåser, hoppats att det blivit bättre vid 16 när jag slutar för dagen. Blir nog en 4km runda, kör jag intervaller är det alltid lättare att springa längre sträckor. Det var skönt att springa hemma i Småland, mindre asfalt vilket var  skönt. Här hemma där jag springer är det varierande men rätt mycket asfalt tyvärr.
 
Alexandra
#1 - - Pauline:

så snygga träningskläder! :)

Svar: Tack! Ja, jag älskar stronger :) väldigt bekväma och träna i!
🌾 アレクサンドラ 🌾

#2 - - Emma Engström:

Åh jag har inget från Stronger men vet så många som gillar deras kläder! Tycker det är så kul att de har många varianter, färger osv :D Fint! Kram <3

Svar: Ja verkligen! Vill typ ha allt på sidan hehe, men de är verkligen de skönaste träningskläderna jag haft. Det blir så mycket roligare och träna också tycker iaf jag när jag har snygga träningskläder :D Kram!
🌾 アレクサンドラ 🌾

#3 - - Pauline:

måste skaffa mig nå träningskläder :)

Svar: :D Nya träningskläder ger mig alltid pepp för träning!
🌾 アレクサンドラ 🌾