tisdag, juli 7e, 2020

 
Vilat en vecka i skogen, tänkt & funderat. Saknar Småland redan 🌲
 
Över en veckas radiotystnad här inne, men jag tog faktiskt semester förra veckan och åkte hem till mina föräldrar nere i Småland. Det går inte med ord beskriva hur skönt det var att komma hem till skogen, tystheten men framför allt så skönt att slippa Stockholm efter nästan 5 månader hemma i lägenheten. I och med att de lättade på resetiden för några veckor sedan inför semestrarna så var det givet att åka hemåt och umgås med familj och vänner (med avstånd såklart).
 
 
Det blev mer eller mindre en hälsovecka hemma i Småland. Jag har sprungit och tagit promenader med mamma hela veckan. Vi körde mest intervaller eftersom mamma inte sprungit lika mycket som jag gjort det senaste halvåret. Men det var otroligt skönt att få lite miljöombyte och springa någon annanstans, man blir ju lätt uttråkad av samma runda varje dag. Vi fick till och med oss ena brorsan och pappa som tog sig en promenad de också. Jag gick även en riktigt lång promenad med en tjejkompis för att ta igen lite tid och snacka om allt och inget. Så himla mysigt!
 
Jag har nu också badat för första gången iår! Tog mig ett dopp efter 6km lång löpning, så himla skönt!
Det var sådär lagom svalkande i vattnet så det var perfekt efterråt 💦
 
Jag tillbringade även mycket tid till att plugga till körkortet, såg att det var en kurs på körskolan hemma och bokade introduktion som man måste gå för att övningsköra. Sen lyckades jag även få en tid hos optikern, jag var runt i halva Stockholm men ingen här uppe hade tid. Att man ska behöva åka till Jönköping för att få det gjort, haha. Men nu har jag mitt tillstånd så nu kan jag köra bil hela semestern när vi är i Jönköping! Min bror fick också alla papper så han är godkänd handledare för mig. Känns sjukt skönt att vara igång, planen är också att ta lite körlektioner på en körskola här hemma i Stockholm under hösten. Men det är skönt att jag nu kan köra varje gång jag är hemma, då blir det att köra hem och till stationen varje gång!
 
Tyvärr vart det dåligt väder på slutet av veckan, men jag fick tid att umgås mycket med mamma. Jag hann även träffa två tjejkompisar, så vi fikade och tog igen en massa tid och så. Sedan hjälpte jag och mamma min bror att städa upp i sin lägenhet, sortera kläder och sånt. Jag hjälpte till mest för att jag ville jaga lite poäng så han kör med mig nu framöver haha. Han bor i min gamla lägenhet, saknar den faktiskt lite, men jag och sambon skulle aldrig få plats i den nu.
 
Alexandra