måndag, juni 1a, 2020

 
Sommarkänsla, solen skiner & fåglarna sjunger ☀️
 
Vilket sommarväder vi har haft i helgen i Stockholm. Jag har varit trött hela helgen dock, fick min mens i fredags så troligen därför. Dock vaknade jag faktiskt pigg imorse, vilket ett plus! Solen skiner även idag och det har varit riktigt varmt. Jag var ute på en lunchpromenad och det var sjukt varmt, men klagar absolut inte. Äntligen sommar hoppas jag!
 
 
Så sjukt mysigt nu i naturen när allt blommar och det är total grönska!
 
Och så fick jag feeling i helgen och bakade en sommartårta! Fylld med jordgubbar, den vart så himla bra! Sjukt stolt faktiskt även över hur bra jag fick till grädden överlag när jag hade en kniv som enda hjälp 😅
 
I helgen hade jag planerat att ligga ute på balkongen och stekas, läsa böcker och lyssna på Poddar. Det blev det inte, däremot tog jag långpromenader i solen och pratade med familjen. Det blev också ironiskt nog storstädning av köket medan fästmannen tog hand om tvätten. Så himla skönt efterråt när man grovstädat någonstans. Sen har jag fått moppa av balkongen hela helgen, shit vad pollen det kom nu. Klarat oss från det på balkongen men nu bara PANG överallt, kommer få moppa idag igen..
 
Utöver det hade jag hopp om att det skulle komma ny information angående resor i sommar. Det ser ju inte ljust ut direkt, men jag hoppas jag kan få åka ner till min familj. Det ska komma mer information på onsdag tror jag, eller imorgon hade vart skönt. Vi får se helt enkelt. Vi är dessutom uppe mitt i planeringen för vårt bröllop i oktober, vi planerar som vanligt men kommer givetvis följa det de säger kring Covid-19 och restriktioner. Vi har bestämt oss iaf för ett alternativ om det inte blir bättre, men det tar vi då om det blir aktuellt. Det hade dock varit skönt om vi fick ta oss från Stockholm i sommar till familj och vänner, den här isoleringen tar snart knäcken på mig. Jag är nämligen en sådan hemmakär person och mår inte bra av att vara borta för länge från familj.
 
I övrigt får vi se vad veckan bjuder på, jag har inte planerat så mycket mer än att jag ska åka in till kontoret på onsdag. Behöver göra lite saker på plats och ska passa på att skriva ut lite grejer. Sen blir det väl som vanligt promenader, jag gör inget annat känns det som haha. Sjukt tacksam att vi bor nära skog/natur. Hade vi bott inne i stan hade jag nog blivit tokig på riktigt.
 
Alexandra