fredag, juni 5e, 2020

 
Vaknade till mulen morgon, men sen trängde sig solstrålarna fram ⛅️
 
Och solen kom fram till och vi fick även lite blå himmel, däremot så är det påväg mot det gråa hållet nu igen när jag tittar ut genom fönstret. Redan fredag, även om man jobbar hemma så går veckorna på tok för fort. Jag åkte dock in till kontoret idag, mest för att få miljöombyte men också för att fixa med lite saker på plats.
 
 
Månen lyste vackert häromkvällen & jag tar alla chanser jag får att sitta på balkongen. Efter en löparrunda är det otroligt skönt och bara kunna lägga sig en stund där ute.
 
I helgen har vi, som vanligt numera, inte planerat så mycket. Man är lite mer glad däremot efter gårdagens nyheter att vi kommer få resa inrikes i sommar. Det betyder att jag kommer kunna åka ner till min familj i Småland under min semester. Äntligen säger jag, tror inte jag varit hemma sen i februari och för mig är det evigheter så jag ser verkligen fram emot familjetid. Däremot ska man ju givetvis tänka på hygien och råd då Coronan inte är över ännu. Men jag känner mig på bättre humör nu och det är skönt. Jag och fästmannen ska även ta en kaffe med hans morfar på söndag, givetvis utomhus och på avstånd men vi har inte heller setts på månader och tror vi och han behöver det.
 
 
 
Jag försöker även komma igång med löpningen igen, nu när det med högsta sannolikhet inte blir någon tjejmilen så slutade jag springa. Nu ville fästmannen försöka komma igång med träningen så vi ska springa tillsammans en dag i veckan framöver. Jag försöker springa varje torsdag då vi i vanliga fall om vi hade jobbat på kontoret skulle haft löpning som vanligt. Sen borde jag försöka få in ett till pass i veckan, motivationen har tyvärr varit sådär den här våren. Jag sprang iaf 3km i torsdags och det är bättre än inte alls och det är ju bra!
 
Jag köpte en Fitbit för någon månad sen och är sjukt nöjd. Har länge kollat på en pulsklocka av något slag och så hittade jag klocka och våg på webbhallen för kampanjpris och slog till. Vågen är jag också nöjd med! Det är skönt att hålla koll på vikten så det inte skenar iväg och det får mig dessutom ut på promenader varje dag så jag behåller min vardagsmotion. Viktigt nu när jag sitter så mycket mer än innan man blev satt på hemma/distansjobb.
 
Alexandra