måndag, juni 22a, 2020

 
Solen skiner, 18 grader ute och jag är så kär i denna sommaren 🌸
 
Vilket PANG väder vi hade hela midsommar helgen, solen sken i Stockholm och jag har legat ute på balkongen och stekt! Nästan så jag kunde höra huden pysa lite, skämt och sido. Wow alltså! Bästa midsommarvädret på länge!
 
Vi har spenderat Midsommar hemma själva, vi var bjudna ner till Linköping men valde att vara kvar i stan istället. Lite tråkigt och jag hade konstigt nog ångest av att vi bara skulle sitta hemma, det kändes liksom som alla andra var iväg på grejer utan vi. Men jag låg på soffan på balkongen och solade, sen lagade vi oxfilé till middag och sen vart det World of Warcraft när solen hade försvunnit från balkongen. Jag och sambon tog en kort promenad och plockade en midsommarbukett också innan solen gick ner, tog lite kort på oss bland allt blomster och bara chillade. En väldigt bra midsommar ändå. Vi tog dessutom sovmorgon och sov fram till halv elva haha, jaja det var gött.
 
 
 
Midsommarbuketten står på balkongen, liten men söt 🌾 Vi har en stor äng en bit ifrån där vi bor där det blommat ut så himla fint nu! Sedan gjorde jag också mina naglar innan Midsommar, denna gången pastell och med en chrome effekt. Så himla nöjd blev jag!
 
I lördags tog vi oss en midsommar promenad runt Flaten, solen sken och det var sjukt varmt men sjukt härligt! Det blåste faktiskt lite vilket vi uppskattade. Man kan ta bussen till Flatenbadet och gå därifrån men vi gick hemifrån istället och hoppade på "leden" i närheten där vi bor. Det blev 11km lång promenad och vi var ute i 2h och 40min, ärmarna var härligt solbrända kan jag tillägga! Men jag älskar ju att få färg så jag var glad ☀️ Kan verkligen rekommendera er att gå runt Flaten, väldigt fint och rogivande miljö, jag som älskar att vara ute mitt i skogen blir glad i själen!
 
 
Ångrar så att vi inte tog med badkläder alltså 💦🤦🏼‍♀️ Vi hittade flera bra badställen!
 
Så tacksam att vi har så här nära naturen, speciellt nu i Corona tider. Jag hade dock velat ha en cykel så vi kunde cykla till olika badplatser. Fyller ju år snart, så jag har faktiskt önskat mig en cykel i födelsedagspresent! Skulle dessutom bli mycket lättare att handla om jag hade en cykel.
 
Annars var det en lugn söndag, även då stekte jag i solen och sen har jag börjat plugga på för körkortet. Sjukt frustrerande redan, jag avskyr ju alternativ som är rätt fast ändå inte, det som skiljer är ett ord... helt orimligt haha. Vi får se hur det går. Jag fick böcker av min bror som jag använder, sen ska jag skaffa tillstånd för att övningsköra också så jag kan göra det på semestern med bror som redan har ett sånt. Han verkade inte överglad när jag sa min idé haha, oh well så illa kan det inte vara.
 
Alexandra
 
#1 - - Pauline:

vad härligt! cykel är ju en superbra present :)

Svar: Eller hur! :D
🌾 アレクサンドラ 🌾