onsdag, juni 10e, 2020

 
Sommar & sol med gröna skogar och fågelsång 🌿
 
Helgen bjöd på solsken och värme, känn som sommaren äntligen är här på riktigt nu! Varit jätteskönt ute och vi har faktiskt rört oss båda två utanför lägenheten! Annars brukar det bara vara jag som ger mig ut i solen och tar en promenad, men nu fick jag även med fästmannen.
 
 
 
I helgen tog vi det ganska lugnt, som vi mest gör just nu. I lördags var det inte jättebra väder så vi satt inne hela dagen, jag kollade på lite film istället för att sitta vid datorn. Passade påatt virka lite på mitt överkast och sedan har jag fått boka om liten möten som vi skulle haft i veckan nu i Småland. Ett kommer vi dock ta på telefon då det inte kan flyttas så långt fram som i Juli.
 
I söndags var det däremot mycket bättre väder, solen sken och vi åkte in till stan och Vita Bergsparken. Där mötte vi upp fästmannens ena syster och deras morfar för att ta en kaffe tillsammans på ett utomhusfik som finns där. Avstånd såklart, men de hade ordnat det med borden etc. så det funkade jättebra. Var så förbannat skönt att komma in till stan och ta en kaffe i en park och få snacka av sig lite med människor face to face, vi tog även varsin öl & rosévin and dammit vad jag saknat uteserveringar alltså. Kommer ju inte bli så mycket av det i sommar känns det som tyvärr.
 
Nästa vecka är det midsommar också, vi har inte bestämt hur vi gör. Hade hoppats mina föräldrar skulle komma upp till oss, men det gick inte ihop emd deras jobb etc. Så vi tänkte eventuellt Linköping, men vi är inte helt sugna på det heller. Vi får väl bestämma oss i helgen hur vi ska göra och om vi inte bara ska vara hemma.
 
Alexandra