Löpning & frisk luft

 
Nej men hej, det är en ny vecka hemma i karantän och de säger att man ska räkna med att jobba hemifrån upp till två månader. Gått en vecka och jag klättrar redan på väggarna, haha, hur ska jag klara två månader. Jag är än så länge frisk och kan iaf ta promenader här hemma i skogen, hade jag inte fått gå ut alls så hade jag blivit tokig.
 
Jag försöker iaf tänka som vanligt och just nu håller jag på att träna inför tjejmilen i augusti som jag hoppas kommer bli av. Under februari och mars månad (tills vi blev satta på att jobba hemifrån) har jag sprungit på bandet på gymmet, även sprungit ute med kollegorna på lunchen 1 dag i veckan. Nu har det gått nästan två veckor utan att springa, men jag körde 3 pass hemma framför tvn istället. I lördags sken solen, blåste en del men jag gav mig ut i alla fall och det var inte så illa för att inte ha sprungit ute på typ två veckor. Blev lite över 4km på 36min så helt OK vill jag säga, var sjukt skönt att komma ut och andas lite frisk luft. Hade tänkt springa idag, men solen försvann och det kom massa moln. Den kanske kommer fram senare annars får jag köra ett pass inomhus.
 
Förra året var första gången jag sprang 1 mil ever, jag blev sjukt förvånad hur bra det gick också för den delen! Mycket har nog med att det blir en sådan adrenalinkick av allt folk som springer, det var sjukt hur mycket tjejer/kvinnor/damer som sprang eller gick för den delen. Jag sprang in på 1h 34min och hoppas kunna göra bättre ifrån mig i augusti, målet är att springa på 1h30min eller kortare. Jag hade även tänkt att springa vårruset som någon form av träninge, men med rådande situation så är jag int helt säker längre. Hade vart skönt att testa något lopp innan augusti, får kolla runt lite mer vad som finns och som kommer genomföras med tanke på det här viruset ⚠️
Vardag | |
Upp