inte lika pepp på helg just nu

 
17 grader varm, solen skiner men inte pepp på helgen.
 
Jodå, men det är skönt att det äntligen är helg. Däremot så har man ju knappt koll på vilken dag det är. Ett tecken på att man varit hemma på tok för länge, sen kanske man inte ser fram emot ännu en helg hemma. Idag gick de iaf ut med att allsvenskan drar igång 14e juni tack gode gud så man iaf kan få lite sport på TVn. Sen får vi se hur mycket universiteten öppnar upp nu till hösten och så, jag hoppas jag får börja jobba från kontoret snart. Jag åker in varannan vecka nu iaf för att få miljö ombyte och även passa på att vattna blommor och sånt.
 
 
På lunchen igår sprang jag en runda utomhus efetr veckor med uppehåll, blev nästan 4km!
 
Efter jobbet hade jag tänkt ta mig en promenad också, men jag var så sjukt trött så jag gick och la mig en stund i sängen. Sen blev jag kvar där till typ åtta eller något sånt, för sent för att börja med middag så vi beställde hem mat. Sen spelade jag World of Warcraft resten av kvällen och pratade med kompisar. Satt uppe lite för länge kanske, lätt hänt när jag spelar haha.
 
I helgen är det ingenting planerat, min fästman har beredskap. Däremot blir det nog en långpromenad till torpafiket som finns i närheten. Tvinga med mig honom och gå så kan jag bjuda honom på en kaffe eller så. Inte kollat hur vädret ska bli helgen, men jag hoppas kunna ligga på balkongen och sola lite och läsa böcker. Kanske ska plantera lite mera, men då behöver jag nog köpa lite mer jord och frön i affären. Kan ju inte bara så gräslök och dill liksom haha.
 
 
Tog en fin bild vid jobbet i onsdags och så fixade jag naglarna förra veckan <3
 
Svårt att komma på vad man ska göra nu när man sitter hemma så mycket. Hur planerar du din helg i coronatider?
 
Alexandra
Visa fler inlägg