onsdag, maj 27e, 2020

 
Man känner sig mer och mer instängd nu. 12 veckor snart hemma i lägenheten.
 
Inte trodde man direkt vid starten av året att man skulle tillbringa hela sin vår hemma i lägenheten och jobba på distans. Jag trodde på riktigt att det bara skulle vara någon månad, well tji fick jag för här snart 12 veckor senare så har jag byggt ett litet hemmakontor. Jag ska vara ärlig, det här är det värsta jag upplevt då jag inte alls tycker om att jobba på distans. Vissa tycker det är otroligt skönt och förvisso man blir mindre störd och kan jobba bättre. Men jag är en sådan social person att detta håller på att ta knäcken på mig. Vi har fikamöten varje dag, men det är absolut inte samma sak som att ses IRL på kontoret. Jag åkte däremot in idag för att hämta lite saker och göra några grejer på plats, har nog aldrig saknat kontoret så mycket som jag gör just nu.
 
 
Tillbringar mest tid utomhus just nu. Speciellt när vädret är så otroligt fint! Igår kändes det som sommarn äntligen kom, stekhett ute på balkongen och jag fick nog allt lite färg på benen. Det är balkongbilder eller skogsbilder i mitt flöde på instagram, det är det jag roar mig med på dagarna eftersom man inte kan åka någonstans. Saknar min familj så himla mycket, det är verkligen inte alls roligt att leva så här isolerat från alla sina nära och kära. Däremot träffade vi lite kompisar för någon helg sedan och tog en lång promenad runt sjön i närheten av oss. Helt sjukt vad glad man var att träffa människor. Vi hade också bra väder, det började regna när vi kom hem, snacka om timing.
 
Kaffe är fasiken bäst att dricka utomhus!
 
Förutom att gå långa promenader i solen, så läses det böcker, ser serier, syr och virkar. Jag har även planterat en hel del, fick för mig att så persilja/salladslök/gräslök och dill för några veckor sedan. Det har gått sådär med, jag planterade lite mer av samma igår fast i andra krukor. Får se om de tar sig bättre. Annars känns det faktiskt som det mesta går på repeat här hemma, man går upp och äter frukost därefter jobb och så avslutar man dagen runt 16. Jag går alltid en runda efter jobbet om jag inte är ute och springer på lunchen. Sen är det inte mycket mer än hobbys, försöker facetimea med familjen en del. Längtar så tills det här är över..
 
Alexandra