känner mig så himla motiverad

 
Mighty to save 
 
Söndag! Det var den veckan det, tiden bara rinner förbi och det är snart jul känns det som. Helt sjukt, men också skönt att det här året snart är slut. Däremot ska jag inte kasta för mycket 💩, det har varit ett okej år och alla nära och kära har hållt sig friska vilket jag är otroligt tacksam för 💛
 
I veckan har det varit otroligt mycket träning, jag är så himla glad att jag lyckats hitta tillbaka till gymmet. Vad miljöombyte kan göra alltså, det är ju sinnes. Jag hade dessutom kort avstämning och bokning av pass med min personliga tränare. På onsdag drar vi igång på riktigt! Ska bli så fett kul och jag ser verkligen fram emot det! Tror det kommer bli hur bra som helst.
 
Vad har jag gjort i helgen då, inte det jag hade tänkt som att städa upp hemma. Däremot åkte jag till gymmet igår, det var längesen jag tränade en lördag. Skönt var det, däremot var vädret inte så roligt då det ösregnade så det fick bli en spelkväll med både WoW och lite point and click spel. Idag hade jag tänkt städa upp på balkongen, solen sken nämligen och det var riktigt fint höstväder men det blev inte heller av. Däremot tog jag och sambon en skön 4km lång proemand och fick njuta av solen, det var riktigt skönt och väl hemma gjorde vi en snabb middag som bestod av kycklingsallad.
 
 
 
Vad händer i veckan då förutom all träning, känns som det är det enda jag pratar om just nu. Men det kommer nog bli en hel del sånt framöver. Jag har också varit dålig på att fota vardagen, men har försökt att lägga ifrån mig mobilen lite mer och koppla bort allt med sociala medier. Förtutom träning så blir det jobb som vanligt, jag har en del föreläsningar denna veckan att se fram emot då det är online kurs hela oktober vilket är riktigt roligt! Imorgon blir det mycket att ta igen som jag missade i fredags, hade behövt få iväg lite mail som inte kom iväg. Försöker planera veckan varje måndag och skriva in i kallendern vad jag ska göra. Behöver bli mer strukturerad :)
 
Alexandra
#1 - - Pauline:

härligt! :D