rörlighet och mycket träning nu

 
ding dong coming out from my phone 🎃
 
Veckan har varit helt okej hittills, jag har jobbat och haft fullt upp. Just veckorna är det jobb och träning som tar upp all min tid. Väldigt roligt att jag hittat tillbaka till träningen också, sen har jag som vanligt ägnat mycket tid åt att spela. Mest wow, men det blir nog en hel del point and click spel ikväll också. Har en hel hög med olika som jag behöver spela igenom haha, vilka i-landsproblem jag har.
 
 
I helgen skulle vi gift oss. Det blev ju inte så nu i och med Corona, försöker se det positiva i det men såklart ledsen också att något man planerat så länge inte blev av. Vi kommer ju gifta oss nästa år istället, finns ju alltid fördelar, nu hinner vi spara mer pengar till exempel. På lördag var det planerat att säga ja eftersom vi firar 10 år då, vi hade tänkt boka hotell och gå på restaurang men det blir istället en dag hemma med tre rätters och göra något tillsammans istället. Det är ju mysigt det också, vi valde att istället ta pengarna det skulle kosta med restaurang och hotell till bröllopsbudgeten. Känns som ett klokt val :)
 
Igår hade jag dessutom mitt första träningspass med min personliga tränare. Ett av de bästa beslut jag tagit i livet, det var så himla roligt! Vi gjorde inget speciellt, det var först kotroll hur min rörlighet är och vilka muskler som behöver jobbas med. Fick lite vardagsövningar att göra som är bra för mig som har ett så stillasittande jobb. Alltså så mycket fel jag gjort i flera år haha, skäms ju, men nu så ska det nog bli rätt. Det kommer nog bli bra detta, ser redan fram emot nästa pass och då ska vi ha någon vikt men mer än så vet jag inte!
 
Alexandra