måndag, september 14e, 2020

 
Igår solsken och härligt, idag regn och rusk 🍂🍁
 
Igår var det riktigt härligt väder ute, solen sken och jag började dagen ute på balkongen med grönt te. Får passa på att ta alla chanser man får av att sitta där nu innan det blir för kallt och rått ute. Det var en seg söndagsmorgon, jag satte mig vid datorn lite och spelade World of Warcraft innan jag kände att det var dags att ta tag i dagen.
 
 En kopp grönt te på balkongen igår när solen sken!
 
I lördags hade vi tänkt åka till ett kafé inne vid Vasaparken, men det ösregnade och även om man kan sitta inomhus så är det skittråkigt att åka in till stan när det öser ner. Så vi åkte till Farsta Centrum istället och handlade lite nödvändigheter istället. Det blev en sil så vi kan tvätta riset enklare, ett nytt rivjärn, lite ljus och sen åt vi också lunch innan vi åkte hemåt igen. På kvällen blev det lite Guild wars 2 med sambons, hans syster och pappa. Har haft svårt att komma ifrån World of Warcraft, men GW2 gillar jag verkligen så det är kul!
 
I söndags sken solen, det var riktigt härligt ute så jag tog med mig sambon på en skön promenad. Vi gick till ett Torp Kafé som ligger bort förbi stug och koloniområdena nära oss. Tar väl 30-40min att gå om man går i långsam takt vilket vi gjorde eftersom jag gillar att njuta av omgivningen. Där blev det en kaffe i solen och det var så jäkla mysigt. Älskar den här typen av höstdagar när man kan sitta i solen med en kopp kaffe eller te och bara njuta av den friska luften. Sen på vägen hem så gick vi förbi affären. Kvällen tillbringade jag med att bygga en modell och tvätta.
 
Torpet i Orhem, rekommenderar det varmt! Kommer sakna det när de stänger för säsongen.
 
Alexandra
 
#1 - - Pauline:

vad mysigt :)

Svar: Verkligen, ett guldkorn i närheten hemma :D
🌾 アレクサンドラ 🌾