distansjobba i småland & köra bil

 
Home sweet home, ladda med bra energi 🍂🍁
 
Åkte ner till Småland förra veckan och har nu tillbringat en vecka med mina föräldrar & familj, det är faktiskt något som är positivt med distansarbetet. Jag kan jobba från annan stad än Stockholm vilket har gjort livet lite mer positivt och inte så instängt som det var under våren. Har dessutom kunnat träffa lite vänner denna veckan efter jobbet vilket varit mysigt, sen har jag fått lite miljöombyte och det är aldig fel. Älskar att komma hem hem!
 
Veckan som gått då, jag har jobbat som vanligt såklart. Efter jobbet har jag umgåtts med familjen, vi har tagit härliga promenader i höstvädret och så har jag övningskört lite också. Häromdagen vart det Pinchos med två tjejkompisar för att prata lite bröllop men också för att ta igen lite eftersom vi inte setts på ett par månader. Sen vart det tacos och brädspelskväll, fästmannen kom ner på fredagsförmiddagen och stannade över helgen. I lördags firade vi min pappa lite innan han skulle tll jobbet eftersom han fyllt år. Vi lagade japanskt och sen satte vi oss och kollade på hockey hela kvällen samt en dokumentär och film innan vi gick och lade oss. En väldigt stillsam lördag men också väldigt skönt ibland och bara chilla. Igår tog jag en skön långpromenad med en tjejkompis och en hjälpte till lite hemma och tog det lugnt. Blev en snabb sväng till IKEA också med pappa för att köpa på mig massa värmeljus så slapp jag åka till Skärholmen hemma i Stockholm.
 
 
I lördags var det dessutom SHL premiär! Äntligen! Som jag längtat, jag är inte ett fotbollsfan utan det är hockey som gäller för min del! Jag kollade även SHDL igår eftersom sambon ville se LHC matchen efter HV71 matchen i lördags.
 
Inhandlade en ny HV71 halsduk i lördags innan matchen, får passa på när man ändå är hemma i Jönköping ju. Sen var det raka spåret hem och se matchen, tyvärr slutade det med förlust men det är ju bara början på säsongen. Som med fotbollen så är det ju lite weird att se tomma läktare, man hör dessutom domarna och spelarna mer än någonsin nu. Skönt är det i alla fall att jag också har någon sport att se nu, sambon är fotbollsintresserad och jag är hockey. Jag följer dock inget i NHL utan det är SHL mest och sen försöker jag även följa SHDL.
 
Tillbaka i Stockholm nu dock, det blir 2 dagar på kontoret och sen distans som vanligt. De har äntligen öppnat gymmet på jobbet också så jag ska ta mig dit i eftermiddag och imorgon när jag ändå är på kontoret. Har inte gymmat sedan början på Mars tror jag. Sinnes, men hoppas det ska ge mig en liten nytändning till träningen.
 
Alexandra
#1 - - Pauline:

vad roligt att du är intresserad, jag har noll sportintresse