middag & höstpromenad i solsken

 
When I was young, I felt immortal 💜
 
Veckan började mindre bra då jag vaknade inatt av att jag hade jätteont i magen och behövde kräkas. Omgång två kom imorse men då fanns det ju inget kvar i magen kändes det som, fy det är verkligen det värsta när det är tomt på innehåll och bara är hemskt.
 
Men helgen var bra, i lördags så vart det en heldag inne i stan tillsammans med ett kompisgäng. Vi var äntligen på Café Koya vid vasaparken och St eriksplan, så mysigt ställe! Vi åt lite lunch samt fikade, det blev en kyckling pokeball för min del och sedan en jordgubbstårta. Rekommenderar att man är där tidigt vid öppning (runt 10/11) för det är ganska litet, men helt klart värt ett besök! Jag glömde faktiskt ta lite foton, fokuserade på att inte hålla på med telefonen och umgås med vänner istället.
 
Efter det gick vi vidare och kollade på ishockeyn på en pub nära restaurangen vi skulle till sen. Tyvärr förlust för HV71, men vi kommer igen. Där satt vi iaf hela matchen, drack lite och snackade massa mellan perioderna. När matchen väl var slut så gick vi och mötte upp våra kompisar på Restaurang AG som ligger nära Fridhemsplan, ett ställe jag också rekommenderar om man gillar kött. En av mina favoritställen i Stockholm, vi hade sittning sent vid 21:30 men det var det värt. Vi mötte upp resten av kompisgänget i baren och satt där och drack drinkar innan vi fick tillgång till bordet. Drack mycket gott vin och åt väldigt god mat! En väldigt mysig kväll och jag kunde slappna av och hade för en gång skull inte bråttom hem. Det var så skönt.
 
Igår blev det slappsöndag, jag tog mig en promenad på förmiddagen i solen. Jacka hade jag inte behövt, det var riktigt varmt ute och otroligt skönt. Mycket folk också vilket är lite skönt ändå, sen kände jag mig väldigt uppblåst och nedstämd. Brukar bli så när mensen närmar sig, inte alls kul för jag ser ner på mig själv så mycket då. Men det blev en 4km lång promenad och det var skönt!
 
 
Jag var på gymmet för första gången sedan i mars också i förra veckan. Gymmet på jobbet hade öppnat så jag passade på att träna två dagar när jag ändå var där. Det slutade med träningsvärk i benen, så jag kunde knappt gå både onsdag och torsdag men i fredags hade det släppt något iaf och i söndags kände jag ingenting så det var inga problem och gå. Däremot såg jag att gymmet jag också är medlem i för att kunna träna i andra städer har öppnat på jobbet, så jag ska faktiskt gå och kolla om det är bättre än personalgymmet. Det är nog större om inget annat iaf.
 
 
I veckan är det jobb som gäller, så länge jag inte kräks mer. Bli hemma imorgon också iom 48h regeln, så jag får åka in onsdag torsdag istället om det inet är smockat med folk på vår kontorssida. Sen har jag faktiskt bokat en konsultation med en PT i skanstull, se om jag ev ska boka några pass med honom. Haft PT innan och det är bland det bästa jag haft, men det kostar ju därefter också. Sen blir det en lugn helg hemma och städa upp inför höst och vinter, soffan ska nog packas in nu.
 
Alexandra
#1 - - Pauline:

åh vad jobbigt :( stackare

Svar: Verkade som "tur" vara något matmässigt som jag åt. Resten av veckan var lugn på magfronten :)
🌾 アレクサンドラ 🌾

#2 - - Annie - Stora Små Äventyr:

Skönt med en 4km-promenad :)
Trist med magontet och så, hoppas du mår bättre nu! :)

Svar: Tack! Magont borta, men nu träningsvärk istället xD
🌾 アレクサンドラ 🌾