onsdag, september 2a, 2020

 
Kändes som sommar häromdagen & nu är det höst 🍃🍂
 
Börjat med mina promenader igen nu och i förrgår var det då inte varmt ute! Jämnfört med när jag sprang tjejmilen förra året då det var sol och typ 30 grader varmt. Det sa bara pang så kom hösten, men jag är faktiskt inte ledsen över det. Jag älskar hösten, alla färgerna i naturen och det där lite svalare vädret som gör att man får ta på sig mössan när man ska ta sig en promenad. Jag uppskattar det faktiskt, sen ska vi inte prata om hur mycket jag älskar att tända ljus haha. Nu kommer ljuskontot behöva fyllas på, ännu en grej jag älskar med hösten.
 
Har ingen kondition what so ever nu när jag legat på latsidan med träningen. Men det är rätt skönt om det är lite kyligt för jag måste ju hålla tempo om jag ska hålla mig lite varm. Sen var det inte så kallt, men det blåste en del när jag gick så ångrade lite att jag inte tog nån tunn mössa. Däremot tycker jag det känns ganska grönt fortfarande, men det börjar bli lite gula färger på träden nu. Jag hoppas det blir en fin höst med inte allt för mycket regn och en del sol i alla fall.
 
Veckan hittills har bara gått av farten, jag har varit inne på kontoret en dag denna veckan. Skulle åkt in idag men så kände jag mig lite risig och symptom på förkylning så jag får kurera mig hemma, nu är det helt OK dock så vet inte om det bara var lite torrt i halsen imorse. Men vi får se helt enkelt och i dessa tider så är det ju bara att stanna hemma och jobba istället. Hade velat besöka ett japanskt kafé i helgen, men det blir ingenting med det nu i och med att jag kände som jag gjorde imorse. Sambon känner sig också lite risig igen så vi får helt enkelt mysa ner oss i soffan med tända ljus och kolla på anime.
 
Hur ser din vecka ut?
 
Alexandra