torsdag, september 3e, 2020

 
Kände mig som en sagoprinsessa som skulle på bal 👰🏼
 
Det bästa hitills med planeringen har nog varit att prova brudklänningar, jag började prova klänningar ganska tidigt. Först beställde jag hem från nätet men ingen av de jag beställde hem kändes brudaktig. Så jag var och provade i butiker istället, ångrar det inte en enda sekund. Det var så sjukt roligt att prova klänningar och det rycker ju lite nu när vi flyttat fram bröllopet att prova mera, men jag har köpt en och den är perfekt. Den skriker temat vi valt och jag känner mig otroligt fin i den, den är lätt att bära och framförallt jag slipper underkjol bara det är en vinst.
 
Trodde inte jag skulle gilla helspets, men den här champagnefärgade klänningen var så fin! Dock kände jag inte att det var the dress.
 
Jag visste redan innan att jag inte ville ha en tyll-klänning, jag provade ändå två stycken för sakens skull. Men jag fick ingen annan åsikt, haha, tyll är säkert fint på någon annan men för mig är det bara en sjukt jobbig klänning att bära. Tyg överallt och jag hade fått spel om jag skulle haft en haha, dessutom såg jag bara större ut än jag redan är.
 
Redan från början var jag inställd på chiffong, så de klänningarna var helt klart mest intressanta. Däremot så behövde jag en underkjol till denna modellen, vilket jag inte gillade. Jag förstår poängen men återogen, lager på lager och jag klarar inte av det.
 
Nu blev det inga av dessa klänningar, den jag köpt kommer jag inte visa än. Det vill jag hålla hemligt tills nästa år, mest för att inte alla ska se den och framförallt vill jag inte att fästmannen råkar se in här och se den, hehe. Men den det blev kommer att passa så himla bra in med lant-temat vi har valt för vårt bröllop! Åh vad jag längtar!
 
Alexandra
#1 - - Celine:

Wow! Så vacker i båda på bilderna!

Svar: Tack så mycket! :3
🌾 アレクサンドラ 🌾

#2 - - Pauline:

så roligt! :) jag beställde en och den blev det :o

Svar: vad roligt! :D
🌾 アレクサンドラ 🌾